U Domu odbojke – radna atmosfera!

Unatoč ekstremnim temperaturama, u Domu odbojke radilo se punom parom. Okupili su se seniorski sastavi u obje konkurencije i započeli s pripremama za novu natjecateljsku sezonu.

Prvi i najteži tjedan je iza nas, djelomično zbog visokih stupnjeva u termometru - djelomično zbog fizičkih priprema kojim se ozbiljno pristupilo. Upravo je teret tog segmenta, od prvog dana okupljanja odbojkaša i odbojkašica HAOK Mladosti Proenergy, preuzeo na sebe Krševan Sorić, novi kondicijski trener seniorskih sastava sa Save. Sorić, koji iza sebe ima višegodišnje iskustvo u kondicijskoj pripremi sportaša, uz mladog Matiju Ivančića, produžena je ruka Ljubi Travici, prvom treneru seniorskog sastava Mladosti i glavnom koordinatoru svih mlađih uzrasta u Domu odbojke te Saši Ivaniševiću treneru Mladostašica.
- Pri kraju smo prvog radnog tjedna koji protječe po zacrtanom planu. Zadovoljni smo jer nam se u četvrtak na treningu pridružio i Vladimir Janković, veliki stručnjak i glavni savjetnik u radu s mladima u Domu odbojke. Njegovo prisustvo, savjet i pokoji komentar igračima su uvijek dragi, kratko se osvrnuo Travica na početak priprema svog sastava. U danima koji slijede Mladostaši nastavljaju u jednakom ritmu s pripremama sve do konca kolovoza kada odlaze u Maribor gdje će 'šiljiti' kondiciju za jesenske utakmice.

Kontakt info

HAOK Mladost
Adresa sjedišta:
Jarunska cesta 5, Zagreb
e-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: +385 1 3011 460
Fax: +385 1 3012 663