Društvene mreže:
 
    Facebook Instagram Twitter Youtube    

Partneri:

Poveznice:

Natjecanja:
CEV KUP - seniori
CEV KUP - seniorke
MEVZA - seniorke
MEVZA - seniori
SUPERLIGA - seniorke
SUPERLIGA - seniori
1. LIGA - seniorke
1. B LIGA - seniorke
2. LIGA - seniorke
2. LIGA - seniori
NATJECANJA ZOS-A
 
VIJESTI  
 
 
LEO BARIĆ, NOVI TRENER MLADOSTI!
LEO BARIĆ, NOVI TRENER MLADOSTI!
Leo Barić novi je trener ženske seniorske ekipe HAOK Mladost. Trener Barić u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri već je bio na klupi Mladosti, ali onoj muškog sastava.

Na mjestu trenera zamijenio je Sašu Ivaniševića koji je kao trener Mladosti u posljednje četiri godine napravio sjajan posao. Trofejnu dvoranu Mladosti napunili  smo peharima i medaljama zlatnog sjaja te ostvarili zapažene rezultate u domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Saša, hvala na svemu - svim trofejima, dobrim utakmicama... Hvala na pobjedama! Bile su to odlične četiri godine. Sve smo zajedno prošli, zajedno slavili životne pobjede i sportske uspjehe. Tvoja Mladost želi ti puno sreće i uspjeha u daljnjoj sportskoj karijeri i životu. Ne sumnjamo da će tako i biti jer Saša je prije svega odličan čovjek i dobar trener.

Našem novom treneru - velikom gospodinu Leu Bariću - želimo puno uspjeha u Mladosti. Uvjereni smo da će ih biti. Treneru, dobrodošao u našu veliku Mladostašku obitelj. Veselimo se suradnji s tobom i ispisavanju novih poglavlja povijesti našega kluba.
1. 7. 2020.
 
     
 
izjava o privatnosti zadnja promjena: 27. listopada 2020., 20,10
 
Ovo web-sjedište može koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem