Društvene mreže:
 
    Facebook Instagram Twitter Youtube    

Partneri:

Poveznice:

Natjecanja:
KUP CEV-A - seniori
KUP CEV-A - seniorke
MEVZA - seniorke
MEVZA - seniori
SUPERLIGA - seniorke
SUPERLIGA - seniori
1. LIGA - seniorke
1. B LIGA - seniorke
2. LIGA - seniori
NATJECANJA ZOS-A
 
VIJESTI  
 
 
DRŽAVNA PRVENSTVA MLAĐE DOBNIH KATEGORIJA IZ PROŠLE 2019/20 SEZONE!
 DRŽAVNA PRVENSTVA MLAĐE DOBNIH KATEGORIJA IZ PROŠLE  2019/20 SEZONE!
Odlaskom na tri turnira u Zadar (jedan krajem rujna, a ostala dva u listopadu 2020. godine) odigrana su sva državna prvenstva mlađe dobnih kategorija iz sezone 2019/20.

PRVO su svoj turnir odigrali mlađi kadeti i mlađe kadetkinje. Naše ekipe su kao i uvijek ambiciozno otišle za Zadar. 

Budući je mlađe kadetsko državno prvenstvo bilo u tjednu kada su naše seniorske ekipe zbog pojave korona virusa završile u izolaciji, posebnu smo pažnju posvetili zaštiti svih naših mladih igrača i igračica te njihovih trenera. 

Dinstanca, maske te "dezinfekcijska sredstva - bravo Josipa" a uz to i "izbjegavanje druženja sa djecom i trenerima Mladosti" od strane svih ostalih sudionika nije spriječilo naše male odbojkaše i odbojkašice da provedu tri dana turnira uz puno,puno smijeha i samo pokoju suzu.

Na kraju i dečki i djevojke su opravdali naša očekivanja te ušli u finale u kojem su osvojili velika srebra.

BRAVO MLAĐE KADETKINJE I MLAĐI KADETI! BRAVO TRENERI!

DRUGI turnir je bilo državno prvenstvo za kadetkinje. Naime kadeti Mladosti su već proglašeni prvacima kadetske lige tijelom sezone 2019/20. mada nam je žao da i oni nisu odigrali nekoliko dobrih utakmica u svojoj generaciji (trebao je biti final four za kadete ali su od strane HOSa prvaci proglašeni na osnovu redoslijeda kadetske lige bez odigravanja završnice).

Naše djevojke su bile favoriti za zlato, te su na kraju bez velikih problema došle do finala gdje su uz ozljede i nakon velike borbe u pet setova prvo mjesto ipak morale zasluženo prepustiti odbojkašicama iz Osijeka.

BRAVO KADETKINJE! BRAVO TRENERI!

TREĆI vikend bio je rezerviran za najmlađe!

Prepun autobus malih i mini odbojkaša i odbojkašica se zaputio na svoje državno prvenstvo u Zadar. Naše najmlađe, "velike i male" pratili smo s velikim osmijehom i veseljem. Toliko volje, priče, smijeha, suza i iskrenih osječaja, ukratko svega što sport donosi može se najbolje vidjeti kod najmlađih. Na kraju su se naše najmlađe MINI odbojkašice okitile zlatom, dečki su ušli među četiri a male odbojkašice zbog poraza u četvrtfinalu igrale razigravanje od 5-8 mjesta.

BRAVO VELIKE/MALE ODBOJKAŠICE I ODBOJKAŠI! BRAVO TRENERI!

Galerije fotografija sa svih turnira možete vidjeti na našim FACEBOOK I INSTAGRAM profilima. Zahvaljujući našoj Josipi imamo jako puno prelijepih fotografija koje će svim sudionicima ostati kao trajna uspomena!

NAJVAŽNIJE OD SVEGA JE DA SU SVA NAŠA DJECA ZAVRŠILA SVOJA DRŽAVNA NATJECANJA ZDRAVA! TO JE U OVOJ SITUACIJI GLOBALNE PANDEMIJE, NAŠEM KLUBU BIO NAJVEĆA NAGRADA!

ZAJEDNO SMO MLADOST!

27. 10. 2020.
 
     
 
izjava o privatnosti zadnja promjena: 20. ožujka 2024., 14,43
 
Ovo web-sjedište može koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem