Društvene mreže:
 
    Facebook Instagram Twitter Youtube    

Partneri:

Poveznice:

Natjecanja:
KUP CEV-A - seniori
KUP CEV-A - seniorke
MEVZA - seniorke
MEVZA - seniori
SUPERLIGA - seniorke
SUPERLIGA - seniori
1. LIGA - seniorke
1. B LIGA - seniorke
2. LIGA - seniori
NATJECANJA ZOS-A
 
VIJESTI  
 
 
ZAJEDNO ZA BANOVINU!
ZAJEDNO ZA BANOVINU!
Na inicijativu OK Brda i HAOK Mladost međusobni susret 19.kola odbojkaške Superlige  odigrao se u Glini u dvorani OŠ Glina pod sloganom #zajednozabanovinu.

Ovim su iznad svega sportskim potezom pokazali svoju želju da u potresom pogođeno područje Banovine, točnije u Glinu, odbojkom vrate bar na tren, život u normalu.

Igračice i uprava OK Glina kao i Hrvatski odbojkaški savez, sa zadovoljstvom su prihvatili inicijativu i potrudili su se da dvorana OŠ Glina bude prava arena za jedan superligaški dvoboj.

HAOK Mladost, kao domaćin napravio je sa svoje strane sve što je bilo potrebno za odigravanje, od Youtube streaminga do službenog spikera, tako da je utakmica odigrana u odličnom i prijateljskom ozračju.

Susret je završio pobjedom Mladosti 3-1. ali to je u ovom slučaju manje bitno od same akcije.

Live streaming kojim je utakmica prenošena uživo na YouTubeu trajno će svjedočiti o ovoj hvale vrijednoj sportskoj gesti i da ova superligaška odbojkaška utakmica ostane zabilježena kao prvi sportski događaj, na najvišem natjecateljskom rangu odigran na potresom pogođenom području Gline i Banovine.

BRAVO ZA AKCIJU!

ZAJEDNO ZA BANOVINU!

16. 3. 2021.
 
     
 
izjava o privatnosti zadnja promjena: 20. ožujka 2024., 14,43
 
Ovo web-sjedište može koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem